Inkomstenbelasting

Iedereen die inkomen geniet moet belasting betalen. Jaarlijks moet een ondernemer aangifte doen voor de inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen. Iedereen die het wel eens zelf heeft geprobeerd, weet dat het niet een kwestie is van wat rekensommetjes en een formuliertje invullen. Met onze kennis kunnen wij een optimale aangifte voor u opstellen. Wij kunnen rekening houden met alle fiscale mogelijkheden die de wet biedt.

 

Omzetbelasting

Alle niet vrijgestelde ondernemers moeten een BTW-administratie voeren en eens per maand of kwartaal een aangiftebiljet omzetbelasting indienen. Dit kan een lastig werkje zijn dat steeds weer terugkeert en vaak onder tijdsdruk moet worden uitgevoerd. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen, door de aangifte op te stellen aan de hand van uw gegevens. U ontvangt dan ruimschoots op tijd van ons bericht over het af te dragen bedrag.

Vennootschapsbelasting

De meeste rechtspersonen moeten over hun winst vennootschapsbelasting betalen. Het opstellen van de aangifte vereist een hoog kennisniveau. Zeker als het gaat om meerdere BV’s die met elkaar zijn verbonden. Ook dit behoort tot onze dienstverlening.

Advies

Bijna alle financiƫle beslissingen die een ondernemer in zijn bedrijf neemt, hebben fiscale gevolgen. Het is daarom verstandig vooraf te weten met welke consequenties men rekening moet houden. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren hoe uw investeringen fiscaal zo gunstig mogelijk kunnen worden gepland. Het is bij fiscaal advies altijd belangrijk om de lange termijneffecten goed in kaart te brengen.